De ce utilaje ai nevoie pentru a încărca în silobag

În funcție de materia primă pe care dorești să o depozitezi, ai la dispoziție mai multe utilaje de încărcare în silobag. Acestea se pot achita integral sau în rate, închiria, ori se poate solicita prestarea de servicii cu personalul calificat de la Grain Bags.

Grain Profi – cel mai vândut utilaj de încărcare

Îl numim utilajul vedetă din categoria utilajelor de încărcare. Asta pentru că, Grain Profi este cel mai vândut și cel mai solicitat pe partea de închirieri și prestări servicii. Utilajul are un atuu important – un debit de umplere între 150 și 300 tone pe oră.
Mai mult de atât, de când se află în oferta noastră, Grain Profi a atins și o cantitate record de încărcare. Este vorba despre 2.500 de tone, încărcate într-o singură zi, alimentarea făcându-se la cupă.
Acesta vine echipat cu:
– o cuvă pentru cereale cu o capacitate de 5 metri cubi
– un tunel unde se așează silobagul
– un șnec ce preia în mod automat cerealele din camion și le transportă în cuva utilajului.
Utilajul se cuplează în spatele tractorului, iar în jurul tunelului se amplasează și se prinde silobagul.
Așadar, Grain Profi este un singur utilaj care îți oferă două variante de încărcare. Ori cu ajutorul șnecului lateral care se achiziționează separat de utilaj (alimentarea utilajului se face direct de la șuber-ul remorcii), ori cu încărcătorul frontal, remorca hava, direct din combină – cerealele fiind introduse direct în cuva lui Grain Profi.

Încărci în silobag fără tractor cu M&S Silograin Zero Energy

Grain Bags este prima companie din România care a reușit să îl aducă tocmai din Argentina, pe M&S Silograin Zero Energy. Utilajul a fost prezentat în premieră, în cadrul târgului Agriplanta, organizat la Fundulea, în județul Călărași.
Acesta este tot un utilaj de încărcare a cerealelor în silobag, specificul său constând în faptul că nu necesită tractor și nici motor. Utilajul folosește doar gravitația cerealelor pentru a încărca recolta în sacii uriași.
Deja primul utilaj nou, M&S Silograin Zero Energy, a fost cumpărat de un fermier din județul Arad. De asemenea, mai avem și alte utilaje disponibile la vânzare, dar și unul pentru închiriere.

Mainero, cel mai nou utilaj din gama Grain Bags

Încă un utilaj de încărcare în silobag, a fost adăugat recent în oferta Grain Bags. Este vorba despre Mainero, potrivit pentru fermele mici și mijlocii. Încărcarea în acest utilaj se face de la remorca hava sau la cupă.
De asemenea, un alt aspect important la Mainero este că are o productivitate de 60-80 tone/oră în funcție de cerealele depozitate.

E momentul să păstrezi hrana animalelor în silobag

Manitoba este cel mai solicitat utilaj de încărcare a furajelor pe partea de închiriere și prestări servicii. Acesta poate fi folosit pentru însilozarea: porumbului siloz, iarbă/lucernă, silozul întregii plante, borhot de bere, pulpă de sfeclă de zahăr. Capacitatea de lucru a acestuia este 60-120 tone/oră.
Moara Martinez Staneck M699 cu dublu rol: de măcinare și însilozare a crimpingului (pasta de porumb) în silobag. Aceasta are un debit de măcinare de la 15 tone de furaje/oră.
Încărcătoarele EB 308 și EB 310 sunt două utilaje care te ajută să încarci rapid și eficient furajele în silobag. Acestea au un debit de încărcare între 35 și 50 tone/oră. Cele două utilaje nu sunt disponibile pentru a fi închiriate, pot fi doar cumpărate.
„Începând din acest an, fermerii își pot achiziona utilajele de la noi în rate, cu sprijinul partenerului nostru BT Leasing. A fost un pas important înainte și putem observa cum numărul de utilaje achiziționate a crescut, comparativ cu anul trecut. Nu doar din prisma parteneriatului, ci și a numărului tot mai mare de fermieri care s-au convins de eficiența sistemul silobag”, susține Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags.

Despre Grain Bags

Este o companie românească, înființată în anul 2015 și care furnizează soluția de depozitare în silobag (sac industrial, fabricat din polietilen elastic, care asigură conservarea în condiții optime a recoltei). De asemenea, este singura din țară care are specialiști în acest sistem și care știu să ofere consultanță fermierilor.
Grain Bags comercializează atât silobag-uri, cât și utilaje de încărcare/descărcare în/din silobag, închiriază utilajele, dar prestează și servicii cu personal calificat. De asemenea, oferta mai cuprinde: mori care măcină și încărcă în silobag, utilaje de încărcat furaje, uscătoare și remorci pentru transportul de cereale.
Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Germania și Argentina și reprezintă cea mai economică metodă de depozitare a cerealelor și furajelor de pe piața din România. Cere o ofertă la: 0767.770.376 / 0743.495.355 / 0739. 682.107 sau info@grainbags.ro

Open chat
1
Salutare 👋
Cu ce va putem ajuta?