9 ani de activitate Grain Bags: inovație și succes în depozitarea cerealelor

În cei 9 ani de activitate, Grain Bags SRL a devenit un nume de referință în domeniul depozitării cerealelor și furajelor din România. Fondată în 2015 de Narcis Ranghiuc, Grain Bags a adus inovație și profesionalism într-un sector esențial pentru agricultura românească. Cu produse de înaltă calitate importate din Argentina și o echipă tehnică specializată, compania a reușit să ofere fermierilor soluții eficiente și fiabile pentru depozitarea recoltelor lor.

1. Experiență și know-how

Grain Bags se mândrește cu o vastă experiență în domeniul depozitării cerealelor, acumulată în decursul a 9 ani de activitate. Cu milioane de tone de cereale încărcate în silobaguri, compania demonstrează o cunoaștere profundă a sistemului și o capacitate de a oferi soluții adaptate nevoilor fermierilor. Know-how-ul adus din Argentina, patria silobag-ului, este un alt atu major. Argentina este locul unde a fost inventat silobagul și unde se stochează aproximativ 40% din recoltă în acești saci uriași, ceea ce asigură fermierilor români cele mai bune practici și tehnologii.

2. Calitatea produselor și avantajele competitive

Silobagurile comercializate de Grain Bags sunt fabricate în Argentina și se disting prin calitatea premium a materialelor folosite. Sacii sunt realizați din folie cu șapte straturi, oferind o rezistență maximă la rupere și înțepături. Aceasta tehnologie asigură o durabilitate sporită și o protecție excelentă a recoltelor, chiar și în condiții meteorologice extreme. În plus, utilajele de încărcare și descărcare a cerealelor sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor și respectă normele ecologice, realizând încărcarea doar prin forța gravitației, fără consum de energie.

3. Echipă tehnică specializată

Unul dintre cele mai mari avantaje competitive ale Grain Bags este echipa sa tehnică specializată. Singura echipă din România cu expertiză în sistemul silobag, aceasta cunoaște atât teoretic, cât și practic, toate aspectele legate de utilizarea acestor saci. În plus, echipa tehnică oferă suport telefonic fermierilor care întâmpină probleme, asigurând astfel o utilizare optimă a silobagurilor. Această abordare practică și orientată spre client asigură o eficiență maximă în depozitarea cerealelor și furajelor.

4. Suport constant pentru fermieri

Grain Bags nu doar vinde produse de calitate, ci și educă fermierii cu privire la beneficiile și regulile utilizării silobagurilor. Compania oferă consultanță personalizată, promovând astfel o utilizare corectă și eficientă a silobagurilor. Fermierii sunt învățați cum să protejeze sacii împotriva dăunătorilor și cum să gestioneze corect încărcarea și descărcarea acestora.

5. Flexibilitate și rapiditate în livrare

Grain Bags oferă și opțiuni flexibile de achiziție și utilizare a produselor sale. Fermierii pot alege să închirieze sau să cumpere utilajele necesare pentru utilizarea silobag-urilor, în funcție de nevoile lor specifice. Compania dispune de un stoc mare de produse, ceea ce permite livrarea rapidă a comenziilor, în maxim 48 de ore de la plasarea acestora. Această capacitate de a răspunde prompt cererilor clienților este esențială pentru a sprijini fermierii în perioadele critice ale anului agricol.

6. Planuri de viitor

Narcis Ranghiuc, fondatorul și directorul general al Grain Bags, își exprimă încrederea în viitorul companiei, subliniind importanța tehnologiei și a managementului eficient. „România are un potențial agricol imens, iar tehnologia și managementul eficient sunt cheia pentru a valorifica acest potențial. Obiectivul nostru principal pentru următorii ani este să extindem prezența Grain Bags pe piețele vecine și să continuăm să oferim fermierilor soluții inovatoare și eficiente”, a declarat Narcis Ranghiuc​.

 

Grain Bags a demonstrat de-a lungul anilor că este un partener de încredere pentru fermierii din România. Prin inovație, calitate și o echipă dedicată, compania a reușit să aducă un plus de valoare agriculturii românești. Această aniversare marchează nu doar 9 ani de succes, ci și un angajament continuu de a sprijini fermierii cu cele mai bune soluții de depozitare și servicii de suport.

Grain Bags SRL, companie 100% românească, continuă să fie lider pe piața de depozitare a cerealelor și furajelor, oferind fermierilor soluții eficiente și fiabile pentru a-și proteja și valorifica recoltele.

Open chat
1
Salutare 👋
Cu ce va putem ajuta?