Peste 1 milion de tone de cereale, stocate în silobag-urile Grain Bags

În luna iunie a acestui an, compania Grain Bags a aniversat 6 ani, de când a intrat pe piața din România.

1. Cantități mai mari de la an la an, depozitate în silobag

A pornit ca o afacere de familie, iar astăzi Grain Bags este un nume de referință, în ceea ce privește depozitarea cerealelor și a furajelor. Soluția inovativă de stocare – silobag-ul, în care directorul general, Narcis Ranghiuc a crezut cu tărie, s-a dovedit a fi soluția potrivită pentru mare parte dintre fermierii români. „În 6 ani, de când suntem activi în zona de agribusiness, peste 1 milion de tone de cereale au fost încărcate în silobag. Mă bucur să observ deschiderea fermierilor de a testa sistemul și apoi să văd cum își cresc de an la an, cantitățile depozitate în silobag și cum preferă să cumpăre utilajul de încărcare, în detrimentul închirierii de la noi”.

2. Cea mai mare cantitate stocată în silobag a fost de 9.000 tone

Dacă privim din perspectiva cantităților depozitate individual, cea mai mare cantitate a fost de 9.000 de tone, iar cea mai mică de 300 tone. Cei mai deschiși fermieri în a testa sistemul silobag, au fost cei care lucrează terenurile din Sudul țării, urmați de cei din Vest și Nord.
Când trage linie, directorul general este de părere că cea mai importantă resursă într-o firmă sunt oamenii alături de care lucrezi zi de zi și este vital să îți clădești o echipă de încredere cu care să mergi la drum pe o perioadă îndelungată. „Scopul meu este să construiesc o afacere pe valori morale, nu doar să fac bani. Pentru a face acest lucru, am realizat că trebuie să găsesc colegii potriviți, să fiu aproape de echipă și să fiu un lider corect”.

3. Planuri de viitor – extinderea echipei de vânzări

Cât despre planurile de dezvoltare pentru anul acesta, Narcis Ranghiuc a menționat că va urmări dezvoltarea companiei prin care Grain Bags va oferi soluții pentru orice fel de sistem de depozitare și nu doar, silobag (Grain Bags – specialistul tău în depozitare eficientă și economică). Așadar, compania își propune să găsească soluția optimă de depozitare, în direcția în care fermierul are nevoie. De asemenea, va continua strategia de extindere a echipei de vânzări pentru a acoperi întreaga țară, va urmări prezența la cât mai multe evenimente organizate în câmp, dar și îmbunătățirea platformei de prezentare grainbags.ro
„6 ani în care am făcut o treabă excelentă alături de întreaga echipă. 6 ani în care ne-am dezvoltat și o facem în continuare. 6 ani în care am câștigat încrederea fermierilor, prin soluțiile de calitate înaltă oferite. La mulți ani, Grain Bags!” – a exprimat director general Grain Bags.

Open chat
1
Salutare 👋
Cu ce va putem ajuta?